Wynajem urządzeń gastronomicznych

Proste procedury, niskie wydatki i dostęp do najlepszych rozwiązań technologicznych – leasing urządzeń gastronomicznych wraz z pełną obsługą serwisową to sprawdzona forma finansowania wyposażenia dla restauracji, barów i stołówek.

Sprawdź, dlaczego warto skorzystać z wynajmu z pełną obsługą serwisową:

• atrakcyjne okresy wynajmu
  • brak konieczności wykupu po zakończeniu umowy
  • prawo do odliczenia 100% VAT od umowy leasingu
  • minimum formalności
  • wynajem sprzętu gastronomicznego nie ogranicza przedsiębiorcy w korzystaniu z innych form finansowania działalności, np. w pozyskaniu kredytu
  • kwota wynajmu stanowi koszt uzyskania przychodu
  • wynajem daje możliwość finansowania działalności z bieżących przychodów firmy

Wypożyczalnia sprzętu gastronomicznego Gastro Rental oferuje linie kuchenne, piece konwekcyjno-parowe, ekspresy do kawy, zmywarki, chłodziarki i wiele innych znajdujących wszechstronne zastosowanie w restauracjach, hotelach i pensjonatach, pubach, barach, pizzeriach itp. Wynajem wyposażenia kuchennego w tej formie nie jest widoczny w bilanse leasingobiorcy, co korzystnie wpływa na wizerunek firmy. Atrakcyjna forma finansowania gwarantuje zachowanie płynności w budżecie i ułatwia podejmowanie dalszych decyzji inwestycyjnych.