Targi Horeca i Gastrofood z Gastro Rental jako wystawcą już 16.11!

Tego nie możesz przegapić! Rozpoczynają się 29. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA oraz 20. Targi Artykułów Spożywczych i napojów dla Gastronomii GASTROFOOD. My również tam będziemy! ZAPRASZAMY do stoiska A16, gdzie będą mogli Państwo z nami porozmawiać osobiście.

Od 16 do 18 listopada świat gastronomii i hotelarstwa spotka się w Krakowie, jednym z najpiękniejszych miast Polski. To tutaj odbędą się po raz 29 Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA. Będzie ponad 15 tys. gości nie tylko z Polski, ale również z Czech, Słowacji i Ukrainy. Przedstawiciele branży gastronomicznej, hotelarskiej, winiarskiej, uznani Szefowie Kuchni oraz eksperci z branży Horeca będą mieli okazję wymienić się doświadczeniami, zobaczyć profesjonalny sprzęt gastronomiczny oraz spróbować nietuzinkowych potraw. Równocześnie odbędą się 19. Międzynarodowe Targi Wina w Krakowie ENOEXPO.

Wymiana wiedzy czyli AKADEMIA HORECA

Podczas tych trzech dni w ramach Akademii Horeca odbędą się szkolenia i warsztaty ze znanymi i cenionymi specjalistami. Katarzyna Solańska ze Stowarzyszenia Kobiety i Wino poprowadzi warsztaty praktyczne z profesjonalnej degustacji wina. Drugiego dnia opowie o winach musujących oraz cydrze, a w czwartek przedstawi techniki łączenia win z potrawami. Szczepan Piechota z Hotele Plus zaprezentuje sposoby promocji w social media – Facebook, TikTok oraz Instagram. To nie koniec tematów marketingowych. Sebastian Horoszko, związane z branżą e-commerce, odpowie na pytania, gdzie klient może wystawić opinię i jak zachęcić go do pozostawienia rekomendacji. Natomiast Anna Dębska z AF Media przedstawi Facebook i Instagram jako skuteczne narzędzia podnoszące sprzedaż w restauracjach. Ważnym zagadnieniem będzie też nadchodzący lub już trwający kryzys w branży Horeca. O nim opowie Piotr Tabor z Hotele Plus. Na pytanie, jak zarządzać konceptami gastronomicznymi w czasie kryzysu wspomni Piotr Grajewski z Kulinarisk Solution. Wśród prelegentów będzie także Michał Bardel, który zajmie się VDP Riesling i Spatburgunder w wersjach biodynamicznych. Na koniec Paweł Świerczek, Country Manager Rafa Wino i CED Węgierskiej Agencji Eksportu zaprezentuje regiony winiarskie w Węgier.

Super promocja na nowe gastropolerki

Promoca na nowe gastropolerki

Nie zabraknie nas!

Na tak dużych targach oczywiście nie zabraknie Gastro Rental. Na naszym stoisku A16 zaprezentujemy gastropolerki, których szczegółową ofertę już teraz można zobaczyć na stronie https://gastropolerki.pl/sklep/, ale mogą Państwo także omówić z nami zasady wynajmu gastrozmywarek, ekspresów do kawy oraz pieców konwekcyjno-parowych. Zaprezentujemy zalety leasingowania profesjonalnego sprzętu gastronomicznego, co pozwoli Państwo podnieść jakość świadczonych usług niższym kosztem. Zapraszamy. Zespół Gastro Rental Polska.